‘Zalim İstanbul’ dizisinin oyuncusu Bahar Şahin’den tepki çeken bekaret sahnesiyle ilgili itiraf

Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisinin genç oyuncusu Bahar Şahin’den tepki çeken bekaret sahnesiyle ilgili bir itiraf geldi. Şahin, sahnenin çekileceği sırada çok utandığı için yönetmen Cevdet Mercan’a “Hocam siz bakmasanız” diyerek rica ettiği ortaya çıktı.

Kanal D’nin yeni sezonu merakla beklenen dizisi ‘Zalim İstanbul’ seyircisi ile buluştu. Farklı senaryosunun yanı sıra oyunculukları ile de konuşulan dizinin genç yeteneklerinden Bahar Şahin’den ilginç bir itiraf geldi.

O SAHNE ÇEKİLDİKTEN SONRA ÇOK AĞLAMIŞ

Asi, başına buyruk ve gözü yükseklerde olan Ceren’in hikayesine hayat veren Bahar Şahin aslında calandırdığı rol ile hiç benzemiyor. Dizi hakkında bir itirafta bulunan genç oyuncunun bekaret sahnesi tepki çekmişti. Cenk Karaçay ile bekaret sahnesi gündem olan oyuncu, o sahne sonrası çok utandığını açıkladı. Hatta sahnenin çekimi sırasında yönetmen Cevdet Mercan’a dönüp “Hocam siz bakmasanız” diye seslenmiş. Bahar Şahin, ayrıca çekimler sonrasında eve gidince çok ağladığı ve çok utandığını belirtti.

“Zalim İstanbul” yeni sezona hızlı girdi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.