“Zalim İstanbul” yeni sezona hızlı girdi!

Kanal D’nin; yapımını Avşar Film’in, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Zalim İstanbul, yeni sezonun ilk bölümüyle zirvede yerine aldı.

10’uncu bölümüyle ekrana gelen dizi, tüm kişilerde (TOTAL) 5,33 izlenme oranı ve 15,25 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu. Cemre ve Nedim’in kaçmasıyla Agah’ın öfke krizi geçirdiği, köşkte gergin anların yaşandığı dizi, izleyiciden tam not aldı.

blank
Zalim İstanbul

Sosyal medyanın da gözdesi!

Zalim İstanbul, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Dizi sadece yayın günü yaklaşık 2 milyon erişim aldı; #Zalimİstanbul hashtag’i ile uzun süre TT’de kaldı.

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı Zalim İstanbul, 16 Eylül Pazartesi akşamı 11’inci bölümüyle Kanal D’de…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.