Yılmaz Morgül ‘‘Ne Zaman’’

Güçlü sesi ve yorumuyla sanat müziğinin hep parlayan yıldızı, farklı tarzı ile dikkatleri her zaman üstüne toplayan, Survivor’in muhteşem yarışmacısı, Rising Star’ın jürisi Morgül “Yılmaz Morgül 2016” isimli ikinci single çalışması ile müzik severlere merhaba dedi.

‘‘Yılmaz Morgül 2016’’ single çalışmasında aşk şarkılarının efsane yorumcusu ve bestecisi Hakan Altun imzalı ‘‘İstanbul Olmaz Olsun’’ ve pop müziğinin vazgeçilmez ismi Serdar Ortaç imzasını taşıyan ‘‘Ne Zaman’’ şarkıları Morgül yorumuyla yerlerini aldılar.Yılmaz Morgül’ün sanat hayatındaki ikinci single çalışmasındaki ‘‘Ne Zaman’’ şarkısını Erkan Nas’ın çektiği kliple taçlandırdı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.