Yılmaz Erdoğan’dan Survivor’a veda eden Ersin Korkut paylaşımı!

Dün akşam gerçekleşen konsey sonrasında Survivor’a veda eden Ersin Korkut, yaşadığı bir sakatlık nedeniyle yarışmadan erken ayrılmak zorunda kaldı.

Dominik’te bulunduğu süre zarfında büyük beğeni toplayan ve yarışmanın da renkli yüzlerinden olan Ersin Korkut bu süre zarfında çok sevdiği köpeği Mes’i de kaybetti.

Ölüm haberinin kendisinden gizlenmesi nedeniyle veda konuşmasında çok duygusal anlar yaşanırken Korkut’un adaya veda etmesiyle ilgili bir paylaşım da Yılmaz Erdoğan’dan geldi.

Ersin Korkut’u milyonların tanımasını sağlayan ve onu Survivor boyunca da yakından takip eden Yılmaz Erdoğan Instagram hesabı üzerinden Korkut’la çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına da: “Yetenekli, azimli, iyi kalpli kuzenim benim! Gönüllerin Şampiyonusun” notunu düştü.

Acun Ilıcalı açıklamakta zorlandı! Survivor 2020’de Ersin Korkut şoku!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.