Acun Ilıcalı açıklamakta zorlandı! Survivor 2020’de Ersin Korkut şoku!

Survivor 2020’de bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı. İletişim ödülü ardından ada konseyinde Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, konseyde Ersin Korkut ile ilgili alınan kararı açıkladı. Peki Ersin Korkut elendi mi? Ersin Korkut neden diskalifiye oldu?

Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde eleme konseyinde büyük şok yaşandı. Bu akşam oynanan iltişim oyunu ardından eleme konseyi yapıldı. Acun Ilıcalı, kimsenin beklemediği şekilde Ersin Korkut ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut’un diskalifiye olduğunu açıkladı.

ERSİN KORKUT ELENDİ Mİ? NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı, bu akşamki eleme konseyinde izleyicilerin ve yarışmacıların beklemediği bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut ile ilgili olarak, yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Bunun nedeni ise geçtiğimiz günlerde oynanan futbol maçındaki sakatlığın olduğunu belirten Ilıcalı, yapılan MR çekimi sonrasında doktor kararı ile Ersin Korkut’un yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı: “Çok iyi haberler veriyoruz size ama bu sefer açıkçası kötü bir haber vereceğim. Haberi vereceğim yarışmacı Ersin”

Acun Ilıcalı: ” Ersin futbol oyununda sakatlanmıştı. Biz de MR çektirdik ve sonuçları İstanbul’a gönderdik. Hiç ama hiç beklemediğimiz bir haber geldi. Dr Metin Kuş yaptığı kontroller sonucunda Ersin bundan sonra Survivor’a devam edemeyecek”

Acun Ilıcalı’nın oldukça üzgün olması ve “Bu sezon Survivor’da benim için en beklenmedik veda oldu. Açık söyleyeyim belki de en üzüldüğüm veda diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

ERSİN: İLK KÖPEĞİMİ GÖRECEĞİM

Yarışmada sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Ersin Korkut, konseydeki açıklamalarıyla duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Ersin Korkut, açıklamalarında adadan ayrıldığımda ilk olarak İstanbul’a köpeğimi görmeye gideceğim, ‘Mes’ dediğimde nasıl tepki verecek merak ediyorum. Bilmiyorum ben hiç bu kadar sakal bırakmamıştım. Bu vaziyette gidersem ‘Mes’ beni tanır mı tanımaz mı çok merak ediyorum. Ailemden önce onu göreceğim. İfadelerini kullandı. Köpeğinin öldüğünü bilmeyen Ersin Korkut’un bu açıklamaları izleyenleri duygulandırdı.

ACUN ILICALI SÖYLEYEMEDİ

Acun Ilıcalı, Ersin’in köpeğiyle ilgili sözleri sonrasında oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Ancak Ilıcalı, Ersin’e köpeği Mes’in öldüğünü söyleyemedi.

ÇEKİM DIŞINDA KONUŞACAĞIZ

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamaların ardından Ersin’e yönelerek çekim dışında bir şey konuşacağız dedi. Bu konunun ise Ersin’in köpeği ‘Mes’in ölüm haberini vermesiyle ilgili olduğu tahmin ediliyor.

YouTube video

SURVIVOR ERSİN KORKUT KİMDİR?

8 Kasım 1977 yılında Hakkâri’de doğan Korkut, teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan’ın desteğiyle oyunculuğa adım atmıştır.

İstanbul’a gelmeden önce Hakkâri’de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul’da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır.

Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut, İstanbul’da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter’deki bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut’u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi’nde çalışması için yanına çağırmıştır.

2000 yılında BKM’nin çeşitli birimlerinde görev almaya başlayan Korkut, “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol olduğunu fark edince oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut’a, Yılmaz Erdoğan: “Bu işler o kadar kolay değil” dese de, ‘Ben kendime güveniyorum abi’ diyerek rolü kapmış, daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almıştır. Canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki “Doktor bu ne?” repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.