Yılmaz Erdoğan, Acun Ilıcalı’yı tiye aldı!

Şeyma Subaşı’nın canlı yayında Acun Ilıcalı’ya attığı mesaj ifşa olunca sosyal medya sallanmıştı. Konuyu ele alan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ programı da Ilıcalı’ya göndermede bulundu. Skeç üzerine konuşan Yılmaz Erdoğan ise Acun Ilıcalı’yı tiye aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı’ya canlı yayındayken eski eşi Şeyma Subaşı’dan mesaj gelmişti. Ilıcalı’nın bir video izlettiği sırada gelen mesaj, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Son olarak bu durumu Yılmaz Erdoğan ve ekibi de tiye aldı.

“CANLI YAYINDA TELEFON GÖSTERMEMEK LAZIM”

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, oynadıkları bir skeçte Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ya attığı mesajı konu edindi. Programın alt yapı ekibi tarafından ti’ye alınan o mesaja bir yorum da Yılmaz Erdoğan’dan geldi.Erdoğan, şöyle konuştu:

“Arkadaşımız… Ama mesajın geldiği zamanlama talihsizlik, şakasını yapmamaya imkan yok yani. Böyle bir zamanlama olur mu ya? Yoksa aile içinde bir şey. Hiçbirimizi ilgilendirmez. Özel bir konu da canlı yayına şey olmasaymış. Başka bir sürü mesaj gelme ihtimali var insanlık hali bu. Canlı yayında telefon göstermemek lazım.”

Şeyma eşittir para, Acun ve nafaka!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.