Yıldız Tilbe’den Sezen Aksu açıklamaları

Yıldız Tilbe, yaklaşık 25 yıl küs kaldıktan sonra barıştığı Sezen Aksu’nun, şarkılarını evinde seslendirdiğini söyledi.

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ isimli proje albümünde Sezen Aksu’ya teklif götürmediğini söyledi.

Ocak ayında Aksu’nun Kanlıca’daki evine giderek, 25 yıllık küskünlüğü bitiren Tilbe, “Sezen Aksu bana söylemem için iki şarkı verdi. Barıştığımız için parçaları hediye etti. Onun şarkılarını söyledim. Sezen Aksu da istediği zaman benim parçalarımı seslendirebilir. Zaten evinde her zaman ‘Çabuk Olalım Aşkım’ ve ‘Aşk Laftan Anlamaz Ki’yi söylüyor” dedi.

Albümle ilgili güzel tepkiler aldığını ve 39 sanatçının da şarkılarını çok iyi okuduğunu belirten Tilbe, “Tarkan’ı da istiyorduk ama olmadı. Hadise ve Ajda Pekkan da okumak istedi, sebebini bilmediğim bir şekilde gerçekleşmedi.

Türkiye 39 sanatçıdan ibaret değil ki… 300’e yakın şarkım var ve bu projenin devamını yapacağız” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.