Yeşim Salkım, babasını son yolculuğuna uğurladı.

Geçtiğimiz gün müzisyen babası Dursun Salkım’ı kaybeden Yeşim Salkım, bugün babasını son yolculuğuna uğurladı. Cenaze sırasında zor anlar yaşayan Salkım, babasının tabutuna sarılarak hüngür hüngür ağladı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım’ın babası Dursun Salkım geçtiğimiz gün 20 gündür mücadele ettiği koronavirüse yenildi. Yeşim Salkım acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

blank

Bugün öğle saatlerinde Üsküdar Şakirin Cami’ye getirilen Dursun Salkım’ın cenazesi kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Ihlamurkuyu Mezarlığı’na götürüldü. Cenazeye Dursun Salkım’ın eşi Sevil Salkım, kızı Yeşim Salkım, oğlu Serhat Salkım ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze sırasında zor anlar yaşayan Yeşim Salkım babasının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.