Yeni sezon öncesi Cunda tatili

Ekranların sevilen yüzlerinden güzel oyuncu Berna Keskin, sezonunun yorgunluğunu Ayvalık Cunda’da attı.

Geçtiğimiz kış Kadir Doğulu’nun yapımcılığını üstlendiği Leylifer dizisinin çekimlerinde hayli yorulan güzel oyuncu, yeni sezon öncesi dört gün kaldığı Cunda’da bol bol denize girdi. Ziya Bey Konağı Otel’de kaldığı süre boyunca Cunda Adası’nı karış karış gezen Keskin, gündüzleri jet ski’ye binerek stres attı.

blank

Deniz kenarındaki restoranlarıyla ünlü Cunda’da bir gece de balık keyfi yapan ünlü oyuncu, İstanbul’a dinlenmiş olarak döndü. İstanbul’a yenilerek gelen Keskin, yeni projeler için start verdiğini söyledi. Toplantılara başlayan ünlü oyuncu, yeni sezonda bambaşka bir proje ile ekranlara dönebileceğinin müjdesini verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.