Yeni bir makyaj stili doğdu ‘Kulak Makyajı’

Kadınların süslenme arzusu, moda çılgınlığı ile birleşti ve yeni bir makyaj stili doğdu.

Her gün yeni bir akımla karşı karşıya geldiğimiz bu dönemde modanın yeni gözdesi de kulak kenarlarına makyaj yapmak oldu.

Küpe, piercing, kulak aksesuvarı (earcuff) veya dövme yerine alternatif gösterilen kulak makyajının yıkayınca çıkan cinsinden olması, kalıcı olmaması ve acı vermemesi hızla yayılmasının sebepleri arasında. Sadece far ile değil, klasik ya da spor görünüm kazanmak için eyeliner ile de kulak makyajı yapılabiliyor.

Kulağın dış hatlarına yapılan bu makyajın amacı ilgi çekmek olduğu söyleniyor ve bu makyajı yaptığınızda küpe takmamak gerektiği belirtiliyor.

Kulak makyajının çıkış noktasının Elf Prensesi gibi çarpıcı ve çekici, sıra dışı bir görünüme kavuşmak olduğu iddia ediliyor!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.