Yargı’nın final tarihi belli oldu!

Yargı dizisinin 4. sezonda devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Yargı’nın yönetmeni Ali Bilgin, dizinin final tarihini açıkladı. İşte Yargı’nın final yapacağı tarih!

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oldukları ve üçüncü sezonuyla ekranda olan Yargı dizisinin final tarihi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda uluslararası IEMMY Ödülleri’nde ödül de kazanan Yargı dizisi, ekrana damga vuran işlerden olmuştu.

Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yapıyor. Usta yönetmen Ali Bilgin, dizinin final tarihini açıkladı. Ali Bilgin, Yargı dizisinin 20 bölüm sonra final yapacağını açıkladı.

YARGI’NIN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

Bu hafta 79. bölümü yayınlanacak olan Yargı dizisi, 20 bölüm sonra yani 99. bölümüyle ekrana vedasını gerçekleştirmiş olacak. Final bölümü, 5 ay sonraya denk gelmiş olacak.

Yargı dizisi neden kan kaybediyor? Reytingleri neden düşmeye başladı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.