Wesley Sneijder’in İstanbul’da gazetecilerin üzerine yürüdü

Galatasaray’ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, önceki gece Kuruçeşme’de görüntülendi. Bir kadınla görüntülenen ve görüntü vermek istemeyen Sneijder’in korumaları, gazetecilerin üzerine yürüdü.

Galatasaray’ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, önceki gece Kuruçeşme’de görüntülendi. Wesley Sneijder, sabaha karşı bir kadınla mekandan ayrıldı. Görüntü vermek istemeyen Sneijder’in korumaları, gazetecilerin üzerine yürüdü. Ancak görüntü alınmasına engel olamadılar. Sneijder, bu sırada panikleyerek sevgilisini bırakıp araca bindi.

blank

Mekandan sabah saat 05.00’te içeride tanıştığı kadınla ayrılan 38 yaşındaki Sneijder’in futbolu bırakmasının ardından kilo alması dikkatlerden kaçmadı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau’dan geçen yıl boşanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.