“Vural” yeni şarkısı “Ezberler Unutulur” ile müzikseverlerle buluştu

Yayınlamış olduğu şarkılarıyla sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran “Vural” yeni şarkısı “Ezberler Unutulur” ile müzikseverlerle yeniden buluşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.

YouTube video

Yapımcılığını Talip Demir’in üstlendiği, sözü ve müziği Derya Lebi’ye ait olan şarkının iddialı düzenlemesi ise Tarık İster imzası taşıyor.

“Susma, Hayrola, Pencereden Kuş Uçtu, Tut Elimden” şarkılarıyla uzun yıllardır kalplerimize seslenen “Vural”; yeni projesinde yepyeni tarzıyla ve günümüz müziğine uygun yeni şarkısıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde çekilen klipte genç sanatçı “Vural”a; sihirli annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle döneme damgasını vuran güzel oyuncu “Damla Ersubaşı” eşlik etti. “Damla Ersubaşı”nın geçirdiği değişim ve güzelliği de klipte gözler önüne seriliyor.

“Vural”ın yeni projesi “Ezberler Unutulur” tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.