Vor Klein, yoğun istek üzerine yeniden Emir Ersoy & Gonca Vuslateri’yi ağırlıyor

Şehrin yeni buluşma noktası Vor Klein, yoğun istek üzerine yeniden Emir Ersoy & Gonca Vuslateri’yi ağırlıyor.

İlk kez Emir Ersoy’un “RocKuba” albümünde bir araya gelen ve büyük ilgi gören ikili, Sevgililer Günü’ne özel Vor Klein’da sahne almış ve ilk performanslarıyla büyük ilgi görmüştü. İkili, 27 Şubat Çarşamba akşamı, geçmiş günümüze unutulmaz şarkılar eşliğinde yeniden bir araya gelecek. Karaköy’ün tarihi yapısına uygun mimarisi, 1970’lere ışınlayan vintage detayları ve rengarenk ambiyansıyla öne çıkan Vor Klein’ın geceye özel hazırlanan menüsünde nefis yemekler ve kokteylleri de var.

İstanbul’un tarihi semtlerinden Karaköy’de Ocak ayında kapılarını açan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Vor Klein, yoğun istek üzerine yeniden Emir Ersoy & Gonca Vuslateri’yi ağırlıyor. İlk kez Emir Ersoy’un “RocKuba” albümünde bir araya gelen ve büyük ilgi gören ikili, Sevgililer Günü’ne özel Vor Klein’da sahne almış ve performanslarıyla büyük beğeni toplamıştı. İkili, 27 Şubat Çarşamba akşamı, geçmiş günümüze unutulmaz şarkılar eşliğinde yeniden bir araya gelecek. Yine geceye özel hazırladıkları şarkılar eşliğinde Emir Ersoy’la birlikte saat 22:00’dan itibaren sahne alacak olan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, müzikle kendine yeni bir alan yarattığı için oldukça mutlu olduğunu ve bu yolda ilerleyeceğini belirtti.

Geceye özel menü

Karaköy’ün kendine özgü dokusundan alınan ilhamla, 1970’lerin zengin vintage ruhuyla harmanlanan Vor Klein’da, geceye özel hazırlanan menü ve kokteyller de konukların beğenisine sunulacak. Unutulmaz bir gece yaşamak istiyorsanız, Vor Klein’daki yerinizi şimdiden ayırtın.

Adres: Kemankeş Caddesi No: 87/A Karaköy – İstanbul
Telefon: 05379469395

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.