Vor Klein, ünlü oyuncu ve sunucu Şebnem Dönmez’i ağırlıyor

Şehrin yeni buluşma noktası Vor Klein, 30 Nisan Salı akşamı, ilk kez ünlü oyuncu ve sunucu Şebnem Dönmez’i ağırlıyor. Gitar hocasının teklifiyle son bir yıldır çok sevdiği şarkıları kendine özgü tarzıyla seslendiren ve beğeni tolayan Şebnem Dönmez’i, şimdiye kadarki en kalabalık orkestrasıyla izlemek istiyorsanız, Vor Klein’daki bu özel geceyi sakın kaçırmayın.

İstanbul’un tarihi semtlerinden Karaköy’de Ocak ayında kapılarını açan ve canlı performanslarıyla kısa zamanda büyük ilgi gören Vor Klein; 30 Nisan Salı akşamı sahnesinde kendi kısa müzik kariyerinin en kalabalık orkestrayla ünlü model ve sunucu Şebnem Dönmez’i, ağırlıyor. Vor Kliene’da yepyeni bir serüvene açılmanın heyecanını yaşayan Dönmez, gitar hocasının teklifiyle son bir yılda çok sevdiği şarkıları, kendine has üslubuyla bu kez Vor Klein’da sevenleri için söyleyecek.

Karaköy’ün kendine özgü dokusundan alınan ilhamla, 1970’lerin zengin vintage ruhuyla harmanlanan Vor Klein’ın yenilenen menüsü ve kokteyller de konukların beğenisine sunulacak. Vor Klein’daki bu çok özel buluşmayı sakın kaçırmayın.

Adres: Kemankeş Caddesi No: 87/A Karaköy – İstanbul
Telefon: 05379469395

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.