Üsküdar İstanbul’da Turizm ve Tanıtım Ofisi Açan İlk İlçe Belediyesi Oldu

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ TURİZM VE TANITIM OFİSİ İLE VATANDAŞLARA REHBERLİK EDECEK

Üsküdar Belediyesi Turizm ve Tanıtım Ofisi ile İstanbul’un turizm elçiliğini üstleniyor. Turizm ofisi ile yerli ve yabancı vatandaşlar Üsküdar hakkında daha iyi ve doğru bilgiye sahip oluyor.

Üsküdar Belediyesi açılışını gerçekleştirdiği Turizm ve Tanıtım Ofisi ile Üsküdar’a gelerek tarihi zenginliklerini, gezilecek yerlerini, yemek yeme yerlerini ve kendine has güzelliklerini keşfetmek isteyen yerli ve yabancı vatandaşlara rehber olacak. Ofise uğrayan vatandaşlar rehberlik üzerine her türlü hizmeti alabilecekler.

Mihrimah Sultan Camii’nin yanında gerçekleştirilen Turizm ve Tanıtım Ofisi açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, Türsab Başkan Yardımcısı Ali Bilir ve Yazar İskender Pala’nın yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün burada Üsküdar’ımızın tam merkezinde Mihrimah Sultan Camii’nin hemen dibinde herkesin çok rahatlıkla ulaşabileceği bir tanıtım ve turizm ofisi açtık. Önemli bir merkez oldu. Üsküdar’ımıza gelen, İstanbul’umuza gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz hiç yabancılık çekmeden, acaba nereye giderim, nerede yemek yerim, nerede dinlenirim, nerede güzel bir tarihi mekânı ziyaret ederim endişesine kapılmadan buradan alacak olduğu hizmetle arkadaşlarımız onlara yol gösterecek. Hem sözlü hem yazılı broşürler, materyallerle vatandaşlarımıza bu güzel İstanbul’umuzu, Üsküdar’ımızı hiçbir şekilde yabancılık çektirmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.