Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliği 22-23-24 Temmuz’da

Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliği, bu yıl 22-23-24 Temmuz’da düzenlenecek.

Gölcük’ün geleneksel şenliklerinin başında gelen ve bu yıl 22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenliği, hazırlık toplantısı yapıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında düzenlenen toplantıya Gölcük Belediyesi meclis üyeleri; Baki Özdemir, Sedat Kul, Atilla Karakaya, Kürşat Çakıroğlu, Özgür Yılmaz, Yazlık Merkez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özdemir, Yazlık Yeni Mahalle Muhtarı Kemal Duman, Yazlık Kültür ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Ziya Atalar, Gölcük Trabzonlular Dernek Baskanı Erol Nuhoğlu, Gölcük Giresunlular Dernek Başkanı Şinasi Dede, Gölcük Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Erhan Eren, Artvinliler Dernek Başkanı M. Akif Alponat ve Hasan Zeki Sarı, Samsunlular Dernek Başkanı Kurtça Kaygısız, başkan yardımcıları; Fikret Ormancıoğlu ve Şevket Kaba’nın katıldı.

BAŞKAN SEZER TÜM GÖLCÜKLÜLERİ ŞENLİKLERE DAVET ETTİ

Şenliklerle ilgili detayların görüşüldüğü toplantıda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerini Yazlık Kadırga Şenliği’ne davet etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.