Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç hakkında ilk kez konuştu

Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasından sonra Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesi için anlaşma sağlayan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve meslektaşı Berrak Tüzünataç’ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde bir üniversitede düzenlenen ödül törenine katılan Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, ‘Berrak ile her şeyden önce arkadaşız’ dedi.

Senaryo gereği ölerek Sefirin Kızı macerasına veda eden Uraz Kaygılaroğlu, yeni projesi Erşan Kuneri ile heyecanlandırırken özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Kısa bir süre önce Ali Yörenç ile olan ilişkisini noktalayan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlayan Uraz Kaygılaroğlu dikkatleri üzerine çekti.

İŞTE! Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç’ın beraber ilk görüntüsü

‘HER ŞEYDEN ÖNCE ARKADAŞIZ’

Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katılan Uraz Kaygılaroğlu, basın mensuplarının Berrak Tüzünataç hakkında sorduğu sorulara yanıt verdi. Kaygılaroğlu, ‘Berrak ile her şeyden önce arkadaşız’ dedi.

Uraz Kaygıalroğlu ve Berrak Tüzünataç çifti geçtiğimiz akşam Kadıköy’de Moda’ya yürürken görüntülendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.