Ünlü oyuncu Atilla Arcan hayatını kaybetti

Türk televizyonlarının ünlü aktörü ve komedyeni Atilla Arcan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Oyuncu Atilla Arcan (70) kalp rahatsızlığı nedeniyle Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Binbir surat Atilla Arcan” adındaki ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan Atilla Arcan acil olarak alındığı ameliyattan sonra saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.

2013’TE BY PASS AMELİYATI OLMUŞ

Hayatını kaybeden Arcan’ın 2013 yılında By Pass operasyonu geçirdiği öğrenildi.

Arcan’ın cenazesi hastane morguna kaldırılırken ölümüyle ilgili hastaneden bir açıklama yapılmadı.
Arcan’ın vefatı üzerine yakınları ve ailesi hastaneye gelirken, birçok sanatçı sosyal paylaşım sitelerinden taziye mesajları yayınladı.

ATİLLA ARCAN KİMDİR?

Gerçek ismi Atilla Gürses olan Atilla Arcan, 1945 yılında doğdu. “Binbir Surat Atilla Arcan” isimli ünlüleri ve siyasileri taklit ettiği oyunu ile tanınan Arcan, sahneye çıktığı 1953 yılından itibaren çok sayıda tiyatro oyunu, sinema filmi ve televizyon dizisinde rol aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.