Kaderimin Yazıldığı Gün’ün oyuncu kadrosuna Sinan Tuzcu eklendi

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük’ün paylaştığı Star’ın sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’ün oyuncu kadrosuna Sinan Tuzcu eklendi.

Sinema, tiyatro ve dizilerde başarıyla canlandırdığı rollerle izleyicinin sevgisini kazanan Sinan Tuzcu, 17 Kasım Salı günü yayınlanacak bölüm ile sevenleriyle buluşacak.

Tuzcu, dizide Kahraman’ın yeni ortağı Soner rolüyle ekranlarda olacak. Geçmişte yaşadığı acı olaylar sonrasında hayata yeniden başlayan Soner, Yörükhan Holding ile ortaklaşa yürütülecek projede Elif ile birlikte çalışacak. Soner’in Elif ile birlikte çalışacak olması Defne için iyi bir gelişme olsa da, Kahraman Elif’i kıskanacaktır. Soner’in gelişi holdingte dengelerin değişmesine sebep olacak. Defne’nin de etkisiyle Kahraman ve Elif aşkı için yeni bir sınav daha söz konusu olacaktır.

Kaderimin Yazıldığı Gün, her salı saat 20:00’da Star’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.