“Tutunamayanlar”ın ekran yolculuğu başlıyor

Birbirinden eğlenceli karakterler ile tanışmaya az kaldı.

TRT 1, Türk televizyon tarihine geçen Leyla ile Mecnun efsanesinden sonra yeni bir absürt komedi dizisini daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Yarın akşam izleyici karşısına çıkacak dizi, hem absürtlüğü ile hem de diyaloglarıyla çok güldürecek.

Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu Tutunamayanlar’ın yayınlanan tanıtımları kısa sürede büyük ilgi gördü.

İŞTE! “Tutunamayanlar” dizisinin birbirinden eğlenceli karakterleri

Oyuncular: Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak, Uğur Serhan, Dilek Çelebi, Dilhan Nazözgülüş

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) âşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem’i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan’la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Tutunamayanlar, yarın akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.