Tuğba Yurt’un albüm heyecanı

Bir yandan yeni çıkaracağı albüme sayılı günler kala şarkıların son rötuşları için stüdyoda olan Tuğba Yurt, bir taraftan da konser maratonuna devam ediyor. Yurt, şimdi de Uzunköprü ve Ayvacık’taki festivallerde sevenleriyle buluştu.

Sezen Aksu, Gülden Mutlu, Buray, Mustafa Ceceli, Ersay Üner, Melda Gürbey, Hande Ünsal, Erdem Kınay ve daha birçok önemli müzik insanı ile birlikte çalıştığı albümünün çıkışı için gün sayan Tuğba Yurt, projesiyle ilgili şunları söyledi:

”Bu yaz yeni bir çalışma sizlerle buluşturmadım çünkü 12 şarkılık dolu dolu bir albümü çok yakın bir zamanda çıkaracağım. Umarım her şarkımı sevip eşlik ettiğiniz gibi bu şarkılarımı da seversiniz. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyorum ve bunu da sizlerle paylaşmak istedim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.