Tuba Büyüküstün, evlilik ve hamam sahnesi ile ilgili ilk kez konuştu

‘Rise Of Empires: Ottoman’ belgeselinde yer alan hamam sahneleri eleştirilen Tuba Büyüküstün, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

“Rise Of Empires: Ottoman” belgeselinin oyuncuları Birkan Sokullu ile Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası’nda bir mekanda arkadaş grubuyla bir araya geldi.

Tuba Büyüküstün belgeselde yer alan hamam sahnelerine gelen tepkilere de anlam veremediğini ifade etti. Ünlü oyuncu Amasra’da askerlik yapan 3 yıllık sevgilisi Umut Evirgen’le evlenmeyi ise düşünmediğini dile getirdi.

blank

NE OLMUŞTU?

Tuba Büyüküstün, Netflix’de yayınlanan ‘Rise of Empires: Ottoman’ ile hayranlarıyla buluştu. Oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Tuba Büyüküstün, dizideki hamam sahnesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti. Ancak sahne kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından fazla oryantalist bulunup eleştirildi.

Tuba Büyüküstün’ün ‘Rise of Empires: Ottoman’ dizisindeki hamam sahnesi olay oldu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.