Tomtom Designhood, FloralFest’22, İle Çiçek Açacak

Tasarım ve sanatı birleştiren proje ve etkinliklere imza atan Tomtom Designhood, 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek FloralFest’22’ye ev sahipliği yapacak. Bu yıl “çiçekli yeni bir dünya” mottosu ve “metaverse” konseptiyle gerçekleştirilecek FloralFest’22, dijital dünyaya çiçekli bir pencere açacak.

Türkiye’nin önemli çiçek tasarımcıları, sanatçıları ve butik çiçekçilerinin yanı sıra dekorasyon, moda, teknoloji gibi farklı alanlarda katılımcıların bir araya geleceği FloralFest’22, Tomtom Designhood’da gerçekleştirilecek. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Grapeventorganizasyonuyla 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği FloralFest’22, tasarımcıları ve çiçek tutkunlarını bir araya getirecek. Festivalde geleneksel ile çağdaş birliktelikten, doğanın iyileştirici gücü ve dinginliği harmanlanacak.

Çiçeklerle modern dünyaya göndermeler bulunacak

“Çiçekli yeni bir dünya” mottosu ve “metaverse” konseptiyle dijital dünyaya çiçekli bir pencerenin de açılacağı FloralFest’22’de ziyaretçiler; doğanın rengi yeşile eşlik eden kırmızı, mor ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğu çiçekli tasarımlarla buluşacak. Sanatçıların hayal gücünden gerçeğe dönüşen çiçekten enstalasyonlarla tanışma fırsatı yakalayacak. Sanatçılar ise günümüzü anlatan gerçek ve dijital hayattan kesitlerin bir araya geldiği yapısıyla dönüştürücü zamandan aldığı ilhamı anlatma fırsatı yakalayacak. Yılın çiçek trendlerinin takip edilebileceği FloralFest’22,aynı zamanda çiçeklerle modern dünyaya göndermeler de bulunacak.

Sürdürülebilir Yaşam Festivali ve Tomtom Design Week’e ev sahipliği yapacak

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali rotasında yer alan Tomtom Mahallesi’nin kalbi Tomtom Designhood, ayrıca 02-05 Haziran’da Sürdürülebilir Yaşam Festivali, 09 -12 Haziran’da Tomtom Design Week ile ziyaretçilerini buluşturacak. Sürdürülebilir Yaşam Festivali kapsamında; üretim ve hizmette sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen firmaları ve tüketicileri bir araya getirerek, birbirlerine ilham olmasını hedefleyen Tomtom Designhood, Tomtom Design Week ile tasarımcılarla ziyaretçileri ve tüketicileri buluşturacak. Moda, aksesuar, mobilya, seramik, kumaş ve aydınlatma olmak üzere tüm tasarım disiplinlerinin bir arada olacağı etkinlikte, genç tasarımcılar sektör liderleri ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.