Pepsi’nin sunacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçının bu yılki açılış töreninde dünyaca ünlü şarkıcı Camila Cabello sahne alacak

28 MAYIS’TA PARİS’TE GERÇEKLEŞECEK DÜNYANIN EN ÇOK İZLENEN SPOR ETKİNLİĞİ ÖNCESİNDE GRAMMY ADAYI, ALBÜMLERİ İKİ MİLYONDAN FAZLA SATAN ŞARKICI VE SÖZ YAZARI CAMILA CABELLO, PEPSİ SAHNESİNDE CANLI PERFORMANS SERGİLEYECEK.

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun içecek grubu markalarından Pepsi’nin sunacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçının bu yılki açılış töreninde GRAMMY® Ödülü adayı, albümleri iki milyondan fazla satan, listelerde zirveyi zorlayan şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello sahne alacak.

‘Bam Bam’ ‘Señorita,’ ve ‘Havana’ gibi hit parçaları olan şarkıcı, 2022’de altıncı yılını kutlayacak olan dünyanın en büyük spor etkinliklerinden birinin açılışını yapacak ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin heyecanını ve atmosferini, dünyanın dört bir yanından maçı ekran başında izleyen milyonlara ulaştıracak.

28 Mayıs Cumartesi günü Paris’teki Stade de France’dan canlı yayınlanacak 5 dakikalık performans, nefesleri kesen karnaval temasıyla yapılacak ve zengin kostümler, dansçılar ve müzisyenlerin katılımıyla muhteşem bir gösteri sunulacak. Şovun koreografisi ise maçı statta ve evlerinde izleyen futbolseverlere yüksek enerjili bir gösteri sunmak için hazırlandı. Cabello şovunda, liste başı olan hit parçalarından bir potpurinin yanı sıra çok beğenilen üçüncü stüdyo albümü ‘Familia’dan yeni parçalar da seslendirecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Camila Cabello, “Bu ay Paris’te yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde sahneye çıkacağım için çok heyecanlıyım! Latin mirasımı dünyadaki spor ve müzikseverlerin birliktelik duygusuyla bir araya getirerek çok özel bir şov yapmak istiyorum.

Camila, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde gerçekleştireceği performansı duyurmak ve futbolseverlere Paris’teki şovda neler bekleyebileceklerini göstermek için Pepsi global YouTube kanalından kısa bir video paylaştı. İlhamını Meksika’daki ikonik Oaxaca karnavalından alan klipte Camila, hareketli animasyonlar ve çiçek canlandırmaları eşliğinde sevilen parçalarından bir potpuri yapıyor. Birlikte olma ve her kesimden insanın bir araya gelmesi duygusunu kutlamak, müziğin ve sporun tüm dünyada insanları birleştirdiğini göstermek amacıyla canlı renkler videoda bilinçli olarak kullanıldı.

Pepsi Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Eric Melis şu açıklamayı yaptı:

“Pepsi 2016 yılından bu yana Açılış Töreni platformunu oluşturmak için UEFA ile çalışıyor. Canlı stadyum şovlarına tekrar döndüğümüz ve bu yıl Camilla Cabello’yu sahneye çıkaracağımız için çok mutluyuz. Pepsi’nin eğlence sektöründe uzun ve zengin bir deneyimi bulunuyor. Bu yılın en fazla heyecanla beklenen spor etkinliklerinden birine Camila’nın Latin ruhunu yansıtacağız ve kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağız.”

Açılış töreni, her yıl en sevilen müzik sanatçılarının nefes kesen ve büyük beğeni toplayan performanslarına sahne olurken UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ne gerçek Pepsi tarzında heyecan katıyor. 2022 Açılış Töreni de aynı özelliklere sahip olacak ve Pepsi, Pepsi Black / MAX ve Diet Pepsi dahil olmak üzere Pepsi markası altında gerçekleşecek.

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein konuyu şöyle değerlendirdi:

“Uzun süredir ortağımız olan Pepsi ile 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde son derece eğlendirici ve keyifli bir Açılış Töreni performansı için bir kez daha iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Böyle etkinlikler her zaman spor ve müziği birleştiriyor ve taraftarlar bunları izlemeyi seviyor. Bunu yapmamızı sağlayacak en mükemmel ortak da Pepsi. Camila Cabello’nun dünyanın en sevilen sanatçılarından biri olduğunu biliyoruz ve Camila, futbol taraftarlarının asla unutmayacakları bir açılış töreni performansı sunarak onların heyecanını artırmamıza yardımcı olacak.”

Camila aynı zamanda, tüm dünyada yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalan göçmenler için küresel futbol topluluğunun maddi desteğini sağlamak amacıyla Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından hayata geçirilen #Football4Refugees girişimini destekleyen birçok müzik ve futbol yeteneğinin arasında yer alıyor. Geçen haftalarda Pepsi, bu projede UNHCRile iş birliği yapacak ilk küresel marka olacağını açıkladı ve PepsiCo Vakfı, #Football4Refugees girişimine 1 milyon ABD doları bağışladı. Böylece PepsiCo’nun küresel göçmen krizi için yaptığı maddi taahhütler 15 milyon ABD dolarına yaklaştı. Camila markanın ‘arkadaşına ilet’ (Pass it On) başlıklı sosyal inisyatifine katılarak bu girişimi destekleyecek. Katılımı çerçevesinde Camila Cabello sosyal medya kanalları üzerinden kısa bir video klibi paylaşacak ve çevrimiçi takipçilerini bu girişim için bağışta bulunmaya teşvik edecek. Bu konuda daha fazla bilgiye adresinden ulaşmak mümkün.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.