Tarkan: Hissediyorum, çok acayip şeyler olacak

Sanat hayatında 30. yılı geride bırakan Megastar Tarkan, “Aramızdaki bu güçlü bağ oldukça kim tutabilir ki bizi? Hissediyorum, daha acayip şeyler olacak” dedi. Tarkan, hayranlarına teşekkürlerini de ileterek “Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

Sanat hayatında 30. yılı geride bırakan Megastar Tarkan, eski bir fotoğrafını yayınlayarak duygularını anlatan bir paylaşımda bulundu.

Tarkan “Birkaç gün önce müzikal kariyerimin 30 yılı dolmuş haberim yok. Sizlerin o güzel paylaşımlarınızla fark ettim. Yırtık kotumla, deri montumla, ‘Kıl’ bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere… Bir ara da sarı ekoseli kıyafetimle… Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçti. Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Tabii ki sağlık oldukça inşallah” ifadelerini kullandı.

Tarkan, “Ama aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilir beni/bizi. Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak” dedi.

Hayranlarına da teşekkür eden Tarkan, “Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.