Tan Taşçı şarkılarıyla 2000’lerin başından bugüne müzikal yolculuk

Tan Taşçı’nın Yeni Projesi “Söz-Müzik Tan Taşçı” İlk Kez Bu Cumartesi BGM’de.

Türkiye’nin en çok konser veren, sahne performansı ile adından söz ettiren sanatçılarından Tan Taşçı, sadece kendi şarkılarından oluşan repertuarı “Söz&Müzik Tan Taşçı” projesi ile 16 Kasım’da ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde.

Onbeş yıllık kariyerinde söz ve müziğine imza attığı, kendisi dışında müzik endüstrisinde öne çıkan solistlerin de yorumladığı şarkılarının yepyeni düzenlemeleri ile “Söz&Müzik Tan Taşçı”, Başkanlar Orkestrası eşliğinde Tan Taşçı yorumuyla hayata geçiyor.

Tan Taşçı serinin ilk konseri için 16 Kasım’da BGM’de gerçekleşecek “Söz&Müzik Tan Taşçı” konseri sonrası, yepyeni projesiyle Türkiye turnesine çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.