Survivor Ersin Korkut: Acı günde böyle bir sevgi görmek çok güzel

Survivor yarışmasına sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kalan ve bu duruma hayli üzülen Ersin Korkut köpeğinin ölüm haberiyle bir kez daha yıkıldı.

Ersin Korkut, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Köpeğiyle fotoğrafını paylaşan Korkut, “Acı günde böyle bir sevgi görmek çok güzel” dedi.

KÖTÜ HABERİ ACUN VERDİ

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’de adaya veda eden isim sakatlığı nedeniyle Ünlüler takımından Ersin Korkut oldu.Eleme sonrası konuşan Korkut, “Sakalım çok uzadı, böyle gidersem beni tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Köpeğim için ayrı bir karavan aldım. Gidince ilk köpeğimi sonra ailemi göreceğim. İlk an nasıl olacak, nasıl tepki verecek merak ediyorum” dedi. Acun Ilıcalı ise köpeğine düşkünlüğüyle bilinen Korkut’a köpeğinin haftalarca önce öldüğünü söyleyemedi.

Acun Ilıcalı açıklamakta zorlandı! Survivor 2020’de Ersin Korkut şoku!

Ersin’in acı haberi kamera önünde almasını istemeyen Acun Ilıcalı ise çekimlerin ardından Korkut’la kameraların olmadığı yerde buluşarak köpeğinin öldüğünü açıkladı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.