Spor müsabakalarını seyirden men! ‘Hükümet istifa’ sloganında ikinci ceza taraftara!

Kahramanmaraş depremlerinden dolayı ortaya çıkan ihmal ve eksikliklere tepki gösteren Fenerbahçe ile Beşiktaş taraftarları ‘Hükümet istifa’ sloganları attı. Kulüpler PFDK’ya sevkedilirken iki kulübe de MHP lideri Devlet Bahçeli’nin çıkışı sonrası seyircisiz oynama cezası verildi. Bugün ise sloganları attığı belirtilen ve tespit edilen taraftarların evlerine tebligat gitmeye başladı.

Kahramanmaraş depremlerinden dolayı ortaya çıkan ihmal ve eksikliklere tepki gösteren Fenerbahçe taraftarları Kadıköy’de ‘Hükümet istifa’ sloganları attı. Hükümetin sert tepki gösterdiği sloganların aynısı bir gün sonra Beşiktaş’ın stadından da yankılandı.

Kulüpler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilirken iki kulübe de MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çıkışı sonrası seyircisiz oynama cezası verildi.

EVLERE TEBLİGAT GİTMEYE BAŞLADI
Bugün ise sloganları attığı belirtilen ve tespit edilen taraftarların evlerine tebligat gitmeye başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Hasan Doğan sosyal medya hesabı Twitter’dan tebligatların birini paylaşarak olayı doğruladı.

Doğan paylaşımında şunları söyledi: “Tribünlerin özelliği her görüşten insanı barındırması, bir arada tutması. İnsan inanmak istemiyor ama hükümet istifa tezahüratı yapan taraftarların evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları gitmeye başlamış.”

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.