ŞOK! Sofular’da ortaokul öğrencisine tecavüz iddiası

Aksaray Gülağaç ilçesine bağlı Sofular köyünde ikamet eden 70 yaşlarında H. A. isimli şahsın, aynı köyde yaşayan ortaokul öğrencisi bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edildi.

X hesabından Birkan I. isimli bir sosyal medya kullanıcısı, Aksaray’ın Gülağaç ilçesinin Sofular köyünde bir tecavüz vakası yaşandığını iddia etti. İddia edilene göre H.A. adlı 70 yaşlarında bir şahıs, aynı köyde yaşayan ortaokul öğrencisine tecavüz etti. Olayın öğrencinin okulda morluklarını gören öğretmenin yaptığı şikayetle jandarmaya taşındığı öne sürülürken, şahsın şu an serbest olduğu iddia edildi.

blank

“Sofular’daki Çocukları Kim Koruyacak?”

Sosyal medya kullanıcısı Birkan I., yaptığı paylaşımda iddialarını sürdürürken, “Bundan iki ay önce yine aynı köyde yaşayan Suriye uyruklu bir çocuğa da tecavüz ettiği biliniyor, aile şikayetçi olmadığı için jandarmaya haber bile verilmemiş daha öncesinde. Köyde sürekli böyle olayların olduğu, köylünün köyümüzün adı çıkar korkusuyla olaylara tepki vermediği de iddialar arasında. Sofulardaki çocukları kim koruyacak? H. A. ceza almayacak mı?” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.