ŞOK!! Şeyma Subaşı ilk kez konuştu… Boşanmanın nedeni kolaya katılan uyuşturucu mu?

Demet Akalın’ın kendisi hakkında “Kardeşimi işten kovdurdu” sözleri sonrası sosyal medya hesabından bir dizi açıklama yayınlayan Şeyma Subaşı, bir dönem ortaya atılan ‘Kolanın içine uyuşturucu kattı ve kızı Melisa bu koladan içip hastanelik oldu’ şeklindeki iddialara da ilk kez yanıt verdi.

Demet Akalın kardeşinin Şeyma Subaşı tarafından TV8 kanalından kovdurulduğuna dair iddialarda bulunmuştu. Sosyal medya hesabından Akalın’ın bu iddiasını yalanlayan Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanmalarına sebep olarak gösterilen, kızı Melisa’nın hastaneye kaldırılma iddialarını da reddetti.

“BEN HAYATIMI YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Subaşı, Akalın’ın kardeşini kovdurttuğu iddiasıyla ilgili “İşte o iki sene kablo taşıdı kanalda dediğin kişiyi de işten çıkartan ben değilim. Hatta tam tersi ben zannedecekler, üstüme gelecekler lütfen çalışmaya devam etsin diyen benim! Ama alıştığınız için her şeyi benim üzerime atıp Şeyma cevap vermez ki ‘Karalayın’ demeye. Kaderim buymuş sizler bütün masalarda beni konuşacaksınız. Ben de hayatımı yaşamaya devam edeceğim. Çok da kötü değil çok şükür” ifadelerini kullandı.

blank

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın boşanmasının ardından ortaya bir iddia atılmıştı. İddia göre; Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa içinde’uyuşturucu madde’ olan kolayı içti ve hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine, Acun Ilıcalı Subaşı’dan tek celsede boşandı.

“MELİSA HİÇ BİR ZAMAN HASTANEYE KALDIRILMADI”

Şeyma Subaşı, kızı Melisa’nın hastaneye kaldırıldığı iddialarına da açıklık getirdi.

Subaşı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Ama en bombası şu! Kızı Melis bilmem neli su-cola içti. Benimle kafayı bozmuşsunuz kabul edin. Çok şükür Melisa şu yaşına kadar hiç hastaneye kaldırılmadı. Aşıları için gittiği, çocuk doktoru dışında…

Lütfen her gün beni konuşmaya ve yalan haber yapmaya devam edin! Neden bilmiyorum ama kendimi haksızlığa uğradığım için her gün daha güçlü ve mutlu hissediyorum!”

“Bu bildiğin sahtekarlık” Şeyma Subaşı’nın foyasını takipçileri ortaya çıkardı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.