ŞOK! “Onun da bir kimliği var” Hatice poposu için ayrı tabak istedi!

Katıldığı bir defilede poposunu açarak büyük tepki çeken şarkıcı Hatice, geçtiğimiz gün gittiği bir restoranda “Onun da bir kimliği var” diyerek poposu için ayrı bir tabak istedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hatice, kalçası için tabak isteyince garson neye uğradığını şaşırdı.

POPOSU İÇİN TABAK İSTEDİ

Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden olan Hatice’nin yemek sipariş vereceği sırada garsondan istediği şey takipçilerini şaşkına çevirdi.

Hatice garsonla konuşarak, “Bir tabak eksik popom için.” ifadelerini kullandı. Garson ise neye uğradığını şaşırarak, “Tabi ki içeri bakıp getiriyorum.” ifadelerini kullandı.

blank

NE OLMUŞTU?

40 yaşındaki şarkıcı, Muammer Ketenci’nin defilesinde olay olmuştu.

Defileye damga vuran anları Instagram hesabından paylaşan Hatice, transparan kıyafeti ile podyumda yürürken birden elbisesinin kuyruğunu kaldırarak izleyicilere poposunu göstermişti.

Hatice’ye ağır sözler… “Poposunu paparazzilere sunan bir kadın…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.