Hatice’ye ağır sözler… “Poposunu paparazzilere sunan bir kadın…”

Şarkıcı Hatice’nin katıldığı bir defilede kalçasını açarak yürümesine Türk halk müziği sanatçısı Seher Dilovan’dan sert bir tepki geldi. Hatice ise o tepkiye karşı kendisini “Babam benimle her zaman gurur duymuştur” diyerek savundu.

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, önceki gün bir defilede podyuma çıktı. Şarkıcı, podyumda yürürken bir anda elbisesinin kuyruğunu kaldırarak kalçasını gösterdi.

Kısa sürede eleştiri yağmuruna tutulan Hatice’ye bir tepki de Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan’dan geldi.

blank

“ANKARA OYUN HAVASI SÖYLEYEN KIZDAN KALÇASINI GÖSTEREN KADINA DÖNÜŞMEK”

Dilovan, Hatice’nin podyumda kalçasını göstermesini şu sözlerle eleştirdi: “Ankara oyun havaları söyleyen eğlenceli keyifli müzik yapan bir genç kızdan podyumda kalçasını siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek. Hatice…

“BABASI GELENEKSEL KASKETLİ”

Babası başı geleneksel kasketli bildik bir Anadolu ailesinin kızı, Arif Sağ’ın öğrencisi. Evet evet oydu, Hatice’ydi podyumdaki. Bu sefer kıvrak keyifli türkülerini söylemek için değildi orada olmasının sebebi. İnsanlığa dayatılan sistemin sıkışmışlığının sonucuydu bu, ne yapacağını şaşırmıştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

HATİCE (@haticeofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()

“YÖNÜNÜ BULAMAYINCA KENDİSİNİ PODYUMDA BULDU”

Yönünü bulamayan bir kuş gibi oraya buraya çarpa çarpa kendisini podyumda buldu, o siyah transparan elbisenin içinde.

“BABAM BENİMLE HER ZAMAN GURUR DUYMUŞTUR”

Dilovan’a cevap veren Hatice, “Evet ben o başında kasketi olan babanın kızıyım! Babam benimle her zaman gurur duymuştur. Bütün kardeşlerimle ve bu dünyadan kopup giderken bizden razı gitti bu çok önemli bir ayrıntı ve rahmetli babam her zaman şunu derdi siz siz olun size taş atana ekmek atın.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.