ŞOK! “O çocuk yaşamayacak!” Seren Serengil ve Yaşar İpek ayrılığında büyük olay!

Seren Serengil, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Yaşar İpek’ten boşanacağını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyadan yayınlanan bir ses kaydı, ilişkinin boyutunu çok farklı bir boyuta taşımıştı. Bugün ise yeni bir gelişme yaşandı. Hamile olan Seren Serengil, boşanacağı eşinin kendisine “O çocuk yaşamayacak. Görürsün bak. Düşüreceksin.” dediğini iddia etti. Sosyal medyadan açıklama yapan Seren Serengil, “Avukat bey siz kocam bana hamileyken küfür ettiği, üstüme yürüdüğü, ‘O çocuk yaşamayacak görürsün bak, düşüreceksin’ dediğini saklamamı, üzerini örtmemi istiyorsunuz. Daha öncekileri sizinle dertleşmiştim, örtmüştüm ama hamileyken ve ne zor şartlarda bu hamileliğe devam etmeye çalışırken bir de beni savcılığa mı vereceksiniz? Ben mi savcılığa vermeliyim, siz mi vermelisiniz? Kadına şiddeti destekleyen bir kadının vicdanını sorgulamak isterim. Siz avukatsanız kocama söyleyin; ben o… değilim. Onun karısıyım, onun çocuğunu taşıyorum. Benim şiddet gördüğümü saklamamı istemek yerine benden özür dilemesini önerin.”

Hem küfür etti hem mahkemeye verdi!

Seren Serengil’e küfürler hakaret ederken alınan ses kaydının sosyal medyaya düşmesinin ardından Yaşar İpek’den bir hamle geldi. İpek, Instagram hesabından bu ses kaydını yayanları mahkemeye vereceğini duyurdu.

İddialar doğru çıktı… Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanıyor!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.