ŞOK! Hadise’nin annesinin intihar mektubu ortaya çıktı

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hadise, basın danışmanı aracılığıyla “İntihar yok, gıda zehirlenmesi” diyerek bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak bugün acı gerçek ortaya çıktı.

teve2’deki “2. Sayfa” programı, Hadise’nin annesinin veda mektubunu ortaya çıkardı. Gülnihal Açıkgöz, mektubunda kızlarına sitem ederek;

“Yavrularım hakkınızı helal edin, artık sizin bu tutumlarınıza dayanamıyorum. Ben aradan çekilirsem sizin aranız iyi olur diye düşünüyorum. O kadar belim ağrıyor ama siz hiç farkında olmadınız. Babanıza 20 bin Euro’ya diş yaptırdınız… Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.