ŞOK! Hacı Sabancı’dan Özge Ulusoy’a: Kalitesiz sıfatı o kız için iltifat kalır

İddialara göre magazin dünyasının uzun soluklu ilişkilerinden olan Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı arasındaki ilişkinin bitme nedeni aldatma ya da evliliğin gecikmesi değil çok daha farklı bir neden.

Instagram’da magazin ünlüleri hakkında yorumlar yazan bir hesaptan çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

MESAJLARI GÖRDÜ

Bu iddiaya göre, Hacı Sabancı, Özge Ulusoy’un telefonunu karıştırırken annesiyle yaptığı özel konuşmaları ve annesi Arzu Sabancı için ağza alınmayacak sözlerin olduğu mesajlaşmaları gördü.

TAVIR ALMASINI HAZMEDEMEDİ

Ulusoy, ilişkinin neredeyse başından beri Arzu Sabancı’nın kendisine tavır almasını hazmedemedi.

Hacı ise Özge’nin, annesinin bu tavırlarından rahatsızlığını küfür ederek belli ettiğini görünce o an ilişkisini bitirme kararı aldı.

DERT YANDI

Hatta bu sürpriz kararın nedenini merak eden yakınlarına da “Özge’nin bu kadar kalitesiz olabileceğini hiç düşünmemiştim.” diye dert yandı.

HACI’DAN AÇIKLAMA VAR

Böylesine sert ve çarpıcı iddiaların ortaya atılmasının ardından Özge Ulusoy konuyla ilgili sessizliğini korurken Hacı Sabancı’dan açıklama geldi.

HACI SABANCI: KALİTESİZ AZ KALIR

Hacı Sabancı, haberi yapan hesabına attığı şu mesajla olayı doğruladı; “Aldığınız duyum doğru olduğu gibi ‘Kalitesiz’ sıfatı o kız için iltifat kalır.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.