ŞOK! Edvina Sponza, İbrahim Kutluay’dan şiddet mi gördü?

İbrahim Kutluay’ın uğruna evliliğini bitirdiği sevgilisi Edvina Sponza’ya şiddet uyguladığı iddia ediliyor.

Eski eşi Demet Şener’le olaylı bir şekilde boşanan İbrahim Kutluay, yıllardır sevgilisi Edvina Sponza ile yasak aşk yaşıyordu. Önceki hafta ayrıldıkları konuşulan Kutluay ile Sponza çifti, yeni bir iddiayla yine gündeme geldi.

İBRAHİM KUTLUAY’I ŞİKAYET ETTİ

2. Sayfa programının haberine göre; Edvina Sponza, sevgilisi İbrahim Kutluay’dan şiddet gördüğünü iddia ederek Çeşme Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu.

KORUMA KARARI ALDIRDI

İbrahim Kutluay’dan şiddet gördüğünü iddia ederek Çeşme Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurduğu iddia edilen Sponza, Kutluay hakkında 3 aylık koruma kararı aldırdıktan sonra yayın yasağı çıkarttırdı.

“DEMET ŞENER BU HABERİ BEĞENDİ”

Öte yandan Sponza’nın, sevgilisi İbrahim Kutluay’dan şiddet gördü haberlerini görenler, sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladı. Kullanıcılar; “Demet Şener, elinde kahvesi bu haberi beğendi. Demet Şener için iftar vakti.” gibi yorumlar yaptı.

AYRILIK HABERLERİNİ YALANLADI

Geçtiğimiz günlerde birbirlerini takipten çıkaran çiftin ayrıldıkları iddia edilmişti. Ayrılık haberlerinin ardından İbrahim Kutluay ile sevgilisi Edvina Sponza, geçtiğmiz günlerde Kuruçeşme’de bir restoranda baş başa yemek yiyerek iddiaları yalanlamıştı.

İbrahim Kutluay sevgilisi Edvina Sponza ile ayrıldığı iddialarına yanıt verdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.