ŞOK! Beren Saat, Kenan Doğulu’ya ihanet mi etti?

Kenan Doğulu ile uzun bir süredir boşanacağı iddia edilen Beren Saat’in yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Sosyal medyada yayılan bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Temmuz 2014’de gösterişli bir düğünle nikah masasına oturan Kenan Doğulu ile Beren Saat’in uzun bir süredir evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Haberler karşısında şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapmayan çiftle ilgili son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Magagenius isimli bir sayfa, “Çok ünlü artist kızımız problemli evliliğine noktayı koymuş gibi. Şimdi ‘arkadaşız’ derler” diyerek bir çiftin fotoğrafını paylaştı ve isim belirtmedi.

blank

O KİŞİ BEREN SAAT Mİ?

Sosyal medyayı karıştıran fotoğraftaki kişinin Beren Saat olduğu iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları Beren Saat’i saç şeklinden ve fiziğinden tanıdıklarını belirterek fotoğrafın altına yorum yağdırdı. Konuyla ilgili Saat’ten bir açıklama ise gelmedi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat’e HİV özrü geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.