ŞOK! Aydilge: Popçular Reynmen’e kızmasın sahte tıkları onlar başlattı!

Ünlü sanatçı Aydilge, Akşam TV’de ‘Enes Özdemir’le Bi Konuşalım’ programına konuk oldu. Aydilge, Dijital medyada ve sosyal medya platformlarındaki sahte izlenme oranlarının artışının pop sanatçılarına bağladı. Aydilge, “Sahte izlenmeleri popçular başlattı” dedi.

YouTube video

Sahte izlenmelerin doğru olmadığını söyleyen Aydilge, “Bence vermiyor. Sosyal medya fenomenleri zaten YouTube’da iyi izlenme alıyorlar. Örneğin; Reynmen… İnsanlar ona çok yüklendiler. Ama adam zaten sosyal medya fenomeni, yani YouTuber. O YouTube’da izlenmeyecek de nerede izlenecek? Ben mesela kendimi onunla karşılaştırmıyorum. Karşılaştırmamın nedeni benim ondan iyi olmam yada onun benden iyi olması ya da benim şahane bir müzisyen olmam, onun da YouTuber olması gibi tepeden bakan bir yaklaşım değil. Sadece ben bir müzisyenim, o da bir YouTuber, Reynmen beni YouTube’da alt etmeyecek de nerede edecek? Onun için ben Reynmen’in başarısından hiç gocunmuyorum. Bazı müzisyenler bu durumdan rahatsızlar ve bunu dile getiriyorlar. Ben de diyorum ki kendi yarattıkları canavar, bir gün gelir onları da yutar. Çünkü sahte tıkları onlar başlattılar.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.