Skandalda yeni gelişme… Savcılık Kerimcan Durmaz için harekete geçti!

Bindiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen videoyu sosyal medya hesabında paylaşan Kerimcan Durmaz için savcılık soruşturma başlattı.

Yayınladığı videolarla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından müstehcen görüntülerini paylaşmış ardından videoyu hemen kaldırmıştı.

Görüntüyü yanlışlıkla paylaştım diyen ve büyük tepki toplayan Kerimcan Durmaz için savcılık harekete geçti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sözcü’nün haberine göre, İstanbul Adliyesine yapılan şikayetin ardından savcılık harekete geçti. Kerimcan Durmaz hakkında “Hayasızca hareketler bulunma” iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Yapılan suç duyurusunda uçak tuvaletindeki görüntünün fotoğrafı da yer aldı. Soruşturma sonunda savcılık bu suçtan iddianame hazırlarsa Kerimcan Durmaz’ın 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilebilecek.

Kerimcan Durmaz hakkında Amerika’daki Instagram merkezine şikayet yağdı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.