Sınırsız bir dünya için “British Time” dil okulları

Türkiye de herkesin İngilizce öğrenebilmesi adına yola çıkan ve bunu en kısa sürede en uygun maliyetle sağlayan British Time dil okulları Mezun ettiği öğrencileri ile gurur duyuyor.

Kurulduğu günden bu yana sayısız mezunu olan ve insanlara en kolay yoldan en doğru İngilizceyi öğretmeyi hedefleyen British Time dil okulları Kurumsal iletişim direktörü Okan Mermer Ülkemizdeki İngilizce eğitimini değerlendirdi.

Günümüz dünyasında Uluslararası iletişimin adeta kaçınılmaz bir hale geldiğini ifade eden Okan mermer, Ekonomik,Ticari, Sosyal ve Kültürel ilişkilerde ortak bir dil kullanımının zorunlu olduğunu ve bu dilin de İngilizceden başka bir dil olmadığını söyledi.

Ülkemizde bu durumun farkında olan ve İngilizce öğrenimine büyük önem verdiklerini söyleyen Genç direktör mezunlarımızla gurur duyuyoruz ve alanımızda en iyi olmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz dedi.
Mermer’in sloganı ise “Sınırsız bir dünya için İngilizce öğrenin” oldu.

blank
British Time dil okulları Kurumsal iletişim direktörü Okan Mermer
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.