Sıla ilk kez konuştu! Demet Akalın’ı neden takip etmeyi bıraktı!

Geçtiğimiz Hazer Amani ile evlenen Sıla, Demet Akalın başta olmak üzere sosyal medya hesabında takip ettiği ünlü isimleri takipten çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz ay Hazer Amani ile dünyaevine giren Sıla radikal bir karar almış, sosyal medya hesabında takip ettiği ünlü isimleri, listesinden çıkarmıştı. Sıla’nın bu hareketi merak uyandırmıştı.

Demet Akalın ise Sıla’nın bu davranışı sonrası, ‘Sıla ile aramızda sorun yok ben onu çok seviyorum” demişti.

Ünlü çift Hazer Amani ve Sıla, önceki akşam ‘Hedda Gabler’ adlı tiyatro oyununun prömiyerine katıldı. Demet Akalın başta olmak üzeri birçok ünlüyü takip etmeyi bırakan Sıla’ya bu konu soruldu.

“TEKNOLOJİNİN GAZABINA UĞRADIM”

Sıla, “Oralara hiç girmeyin. Teknolojinin gazabına uğradım. Birçok kişiyi takipten çıktım ve hala uğraşıyorum. Düzeltmek için uğraşıyorum. Benim sevgim sosyal medya ile ölçülemez” dedi.

“BENİM ÇOCUK STÜDYODA”

Öte yandan hamile olduğu bu nedenle sürpriz bir şekilde evlendiği söylenen Sıla, çıkan bebek haberlerini; “Benim çocuk stüdyoda arkadaşlar. Yeni şarkılar yapıyorum, bebeğim onlar” diyerek yalanladı.

Sıla ve Demet Akalın arasındaki takip sorunu son buldu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.