Sıla ve Demet Akalın arasındaki takip sorunu son buldu

Ünlü şef Hazer Amani ile evlendikten sonra sosyal medya hesabında temizliğe giden Sıla, Demet Akalın’ı takipten çıkararak gündem olmuştu.

Şarkıcı Sıla, Hazer Amani ile evlendikten sonra sosyal medya hesabında temizliğe gitti. Sıla’nın takipten çıkardığı isimler arasında en yakın arkadaşı olarak bilinen Demet Akalın da yer alıyordu. İki isim arasındaki takip sorunu bugün çözüme kavuştu.

YENİDEN TAKİP ETTİ

Olayın gün yüzüne çıkmasının ardından Sıla’nın bunu neden yaptığını bilmediğini ifade eden Demet Akalın, kendisini takip etmese de Sıla’yı hala çok sevdiğini açıklamıştı.

Konuyla ilgili sessiz kalan Sıla, bugün Demet Akalın’ı yeniden takip etti. Böylece ikilinin arasındaki takip sorunu son bulmuş oldu.

Şarkıcı Sıla, yakın dostu Demet Akalın’ı tek kalemde sildi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.