Sıla, Hazer Amani’yi unuttu, gönlünü İlker Kaleli’ye kaptırdı

MasterChef Türkiye yarışmasında bir dönem üyesi olarak yer alan Hazer Amani ile geçtiğimiz Ocak ayında evliliğini noktalayan Sıla, yeni bir aşk yelken açtı. Sıla’nın yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ile 1 aydır aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İkiliden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

YouTube video

Ahmet Kural ile davalık olduğu zamanlarda ünlü şef Hazer Amani ile yeni bir aşka yelken açan Sıla, kısa bir süre sonra dünayevine girdi. Geçtiğimiz ocak ayında tek celsede evliliklerini noktalayan çiftten Sıla’nın yeni ilişkisi gündeme bomba gibi düştü.

Posta’nın haberine göre; Biran Damla Yılmaz ile kısa bir süre önce aşk yaşayan İlker Kaleli gönlümü ünlü şarkıcı Sıla’ya kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu söyleniyor.

Sıla ve İlker Kaleli’den haklarında çıkan aşk haberleriyle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.