Show TV reytinglerin kurbanı oldu! Aile dizisinden sonra o dizi de final yapıyor

Birbirinden iddialı yapımlar ile izleyici karşısına çıkan Show TV’de resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Dizilerine art arda final kararı veren kanal şimdi de o dizinin fişini çekti. İşte konuya ilişkin detaylar..

Show TV, son olarak Aile dizisinin final yapacağını açıklamıştı. Harika dizinin hayranları bu karar karşısında şok yaşarken şimdi de her hafta pazartesi günleri yayınlanan lakin daha sonradan pazar gününe alınan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin finali için düğmeye basıldı. Oldukça büyük bir ilgiyle sezonu açan dizi ne yazık ki reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamadı.

blank

SHOW TV’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Aile dizisi için geri sayım başlarken şimdi de Ne Gemiler Yaktım dizisinin final kararı açıklandı. Bu kararların ardından izleyici şok üstüne şok yaşadı. Başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi sekizinci bölümle ekrana veda edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.