Shevchenko: Lütfen bize yardım edin saldırı altındayız

Ukrayna futbol tarihinin en önemli isimlerinden Andriy Shevchenko, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği işgal hareketine tepki gösterdi. Efsane futbol adamı ”Sabahın erken saatlerinde Rusya tarafından başlatılan tam ölçekli bir savaş başladı. Halkım ve ailem tehlikede. Ukrayna ve nüfusu barış ve toprak bütünlüğü istiyor.” dedi.

Ukraynalı futbol efsanesi Andriy Shevchenko, Rusya’nın ülkesine düzenlediği işgal hareketine tepki gösterdi.

”HALKIM VE AİLEM SALDIRI ALTINDA”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Shevchenko, şunları söyledi:

”Sabahın erken saatlerinde Rusya tarafından başlatılan tam ölçekli bir savaş başladı. Halkım ve ailem tehlikede. Ukrayna ve nüfusu barış ve toprak bütünlüğü istiyor. Lütfen sizden Ülkemizi desteklemenizi ve Rus hükümetini saldırganlıklarını ve uluslararası hukuku ihlallerini durdurmaya çağırmanızı rica ediyorum. Biz sadece barış istiyoruz. Savaş istemiyoruz. Savaş cevap değildir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.