Seyahatlerinizde rahatlığın yeni adı “Victorinox”

Yaz mevsimi geldi. Yoğun çalışma temposunun ardından herkes tatil planları yapmaya başladı.

“Tatilde yanıma ne alsam?”, “Kıyafetlerimin hepsini valize sığdırabilir miyim?”, “Valizi taşırken zorlanır mıyım?” gibi sorulara Victorinox çözüm üretiyor. Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı Victorinox’un özel olarak tasarlanan valizleri yükün kolay taşınmasına imkan sağlarken, içindeki eşyaların ise düzenli olmasına yardımcı oluyor.

Havaların ısınmasıyla beraber kıyafet değişimi de fazla oluyor. Seyahate çıkmadan önce bu duruma hazırlıklı olmak için alternatifli giysiler valize konmak için hazırlanıyor. Uzun ya da kısa yolculuklarda en büyük yardımcınız Victorinox’un şık tasarlanmış valizleri ve kullanışlı çantaları ile yolculuk sırasında eşyalarınızı düşünmenize gerek kalmıyor.

Hafif ve dayanıklı

Dış görünümü ile sade ama şık bir duruşa sahip Victorinox valizin iç dizaynı ferah bir alan yaratıyor. Valizde çoklu gözler, pek çok eşyanın yerleştirilmesine imkan sunuyor. Çift bölmeli bavulun geniş alanına eşyalarınızı yerleştirirken, daha küçük eşyalarınızı ön bölmede bulunan işlevsel gözlerde muhafaza edebilirsiniz. Ayrıca su geçirmez özelliği sayesinde kısa yaz yağmurlarında da eşyalarınızın kuru kalmasını sağlayabilirsiniz.

Mall of İstanbul ve Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında, BEYMEN mağazalarında ve hobix.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz Victorinox Connex Global Softside Carry Valiz’in fiyatı 2.099,90 TL’dir.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.