Şevval Sam’dan Yasak Elma açıklaması

Yasak Elma dizisinde başrol Talat Bulut’un ölerek diziden ayrılacağının ortaya çıkmasının ardından 4 isimle daha yolların ayrılacağı belirtildi. Şevval Sam, dizide yaprak dökümü için “Biz de son anda öğrendik” dedi.

4 sezondur FOX’ta seyirciyle buluşan Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde 5 oyuncunun birden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız’ın veda edeceği dizinin Ender’i Şevval Sam konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yasak Elma dizisinde büyük bir yaprak dökümü yaşanıyor

Dün annesi Leman Sam ile Cihangir’de buluşan Sam “Ayrılık kararlarına yapımcımız Fatih Aksoy ve senaristlerimiz veriyor. Biz de son anda öğrendik” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.