Sertab Erener’den her konsere 100 fidan şartı!

Sertab Erener, bundan sonra konser vereceği zaman, organizatörlerden kendi adına 100 fidan dikmelerini isteyeceğini söyledi.

Sertab Erener, aldığı yeni kararla hayranları tarafından takdir gördü. Her sene yoğun konser programı nedeniyle sürekli sahnelerde olan Sertab Erener, bundan sonra yollarının kesiştiği kurumlar ve tüm organizatörlerin her konseri için 100 fidan dikmesini istediğini söyledi.

blank

Bu kararı almakta geç kaldığını itiraf eden başarılı sanatçı, başka sanatçılara da örnek olmak istediğini anlattı. Erener, “Çocuklarımızın geleceği için her şeyden çok daha önemli olan bu hareketin çığ gibi büyümesini bütün müzisyen arkadaşlarıma ve hatta bütün ülkeye bulaşmasını canı yürekten istiyorum. Hadi nefes alacak yemyeşil bir dünya için harekete geçelim” sözleriyle bu kampanyasını duyurdu. Erener’in bu duyurusuna, ilk adım Kerki ve Solfej organizasyon şirketinden geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.