Sertab Erener, sahneden üzüntüsünü dile getirdi

Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde yoğun istek üzerine ikinci kez hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Sertab Erener, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

Biletleri günler öncesinde tükenen konserde sevenlerinin karşısına siyah bir elbise ile çıkan Erener, güzelliği ve zarafetiyle göz kamaştırdı. Pandemiden dolayı Bodrum’a yerleştiğini söyleyen başarılı sanatçı, son günlerde ülkemizde meydana gelen doğa afetlerinden dolayı da çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Sertab Erener, harika enerjisi ve danslarıyla da büyük alkış aldı.

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.